Agri Shoot Didam 11 01 2024 06
Back

Hydraulic Market SRL obține licența de distribuitor pentru Rymax Lubricants

Focsani, 20 aprilie 2023 - Hydraulic Market SRL are onoarea de a anunța că este distribuitor oficial și exclusiv al brandului olandez de lubrifianți Rymax Lubricants B.V. în România. Producătorul de lubrifianți de înaltă calitate din Olanda a găsit în Hydraulic Market SRL partenerul ideal pentru a-și alimenta expansiunea pe continentul românesc.

Hydraulic Market SRL obține licența de distribuitor pentru Rymax Lubricants


Fondată în 1986, Rymax Lubricants deservește clienți din 60 de țări din întreaga lume. Portofoliul de produse acoperă toate segmentele, de la uleiuri pentru autoturisme și motoare de mare capacitate, la uleiuri pentru angrenaje și fluide pentru aplicații auto și industriale. Dar și lubrifianții și fluidele pentru motociclete, marine, industriale, agricole și hidraulice fac parte din oferta Rymax, precum și o mare varietate de aerosoli și aditivi. Toate produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele ISO:9001 și oferă o multitudine de aprobări OEM și certificate industriale. Producerea are loc în Olanda, care este cunoscută pentru industria de lubrifianți de top la nivel mondial.

Lucrând doar cu cele mai bune uleiuri de bază și cu cele mai avansate pachete de aditivi, se garantează produse avansate din punct de vedere tehnologic și de înaltă calitate. Cu scopul de a fi un partener flexibil, sortimentul este întotdeauna optimizat pentru a se potrivi condițiilor locale, scopului clienților și cerințelor de echipament ale distribuitorilor la nivel global. Pe lângă aceasta, Rymax Lubricants este bine cunoscută datorită sponsorizării sale principale a Morocco Desert Challenge în 2018 și 2019 și a parteneriatului cu evenimentul scandinav de drift Gatebil, unde, printre alte produse, a fost dezvoltată seria de lubrifianți de top pentru curse Apollo R.

"Parteneriatul dintre Hydraulic Market și Rymax Lubricants nu este doar foarte promitător, ci și foarte natural", declară dl Mihai Furculiță, proprietarul Hydraulic Market SRL. "Ambele noastre companii urmăresc cel mai înalt nivel de calitate a produselor, dar vor face și un efort suplimentar în deservirea clienților cu îndrumare, post-vânzare și asistență excelente."

Directorul comercial și proprietarul Rymax, dl Erik Vermeer, este de acord: "Hydraulic Market are un istoric notabil în ceea ce privește colaborarea cu branduri internaționale de înaltă clasă, operarea unei afaceri de succes și facilitarea creșterii. Valori cu care ne putem identifica și pe care le considerăm necesare la un partener pentru a ne extinde afacerea", spune Erik Vermeer.

"Rymax Lubricants este un brand puternic pe care l-am construit cu ambiție de-a lungul anilor. Considerăm că Hydraulic Market este partenerul ideal pentru a contribui la expansiunea noastră în regiune și suntem foarte bucuroși să îi avem ca parteneri."


O selecție din sortimentul de lubrifianți Rymax este disponibilă prin intermediul Hydraulic Market SRL în România.

News overview
TVC fotoshoot 2023 07
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.